Wie zijn we

Als u zoekt naar de ideale bloem of plant, dan moet u May Flowers in Aalter zeker bezoeken. In alle rust kan u hier rondkuieren tussen al het moois dat de natuur te bieden heeft. Zo vindt u hier een unieke collectie aan orchideeën. En de pronkstukken van de collectie zijn de Zuid-Spaanse olijfbomen.

May-Flowers is uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde plantenkwekerijen en tuincentra in Vlaanderen. Door de gestage groei van ons bedrijf en de ruime ervaring in het kweken van planten heeft May-Flowers een uitgebreid gamma van planten, bomen, bloemen, potten, bemesting en decoratieartikelen. Gesteund door een 4-tal vaste medewerkers zorgen we voor een persoonlijke begeleiding. Een juiste PRIJS/KWALITEIT verhouding voor onze service is waar wij dagelijks naar streven. Wij willen een betaalbare en uitgebreid aanbod, naar uw wensen. May-Flowers bouwt dan ook op een steeds groeiend vast cliënteel.

Indien gewenst, kunnen wij ook instaan voor de voorbereidende grondwerken, leveringen en planten. Hierbij kunt u rekenen op een vlotte en gecoördineerde opvolging van de werken. May-Flowers staat ook borg voor een afwerking van het hoogste niveau.

Scroll to Top